Första, andra, tredje...

... ja nu är det knäckemackor i räknar. idag har jag sovmorgon till 10 så jag ser till ha att en chillmorgon. Efter att ha ätit frukost med ägg och youghurt tänkte jag att det var lika bra att ta en andra frukost direkt efteråt (för er som inte vet vad en andra frukost är får helt enkelt leta upp det blogginlägget jag skret för X antal månader sedan). det är så skönt att sitta färdigsminkad, ha datorn framför sig och tugga i sig knäckebröd med chèvre och abrikosmarmelad. Vilken tur att de har Wasas knäckebröd på Casino, annars hade även det varit en av alla mina saknade matovaror. 
 
I onsdagskväll var det fest hos Annica. Jag tror att vi lyckades rymma lite över 25 personer i hennes lägenhet, vilken är exakt likadan som min. igår var det en liten halvtrött dag, men jag lyckades ändå skriva på rapporten i stadslogistik. När vår handledare frågade om vi inte hade ett utländsk exempel på stadslogistik råkade jag öppna munnen och prata om trängselskatten i Stockholm, en idé som både hon och mina gruppmedelemmar nappade på.  Hoppsan! Då var det bara att sätta dig ner och skriva för min del. 
 
Nu ska jag snart bege mig till den sista engelskalektionen. Nu är det bara ett prov kvar och sedan kan jag pricka av den kursen också! 
 
I eftermiddag kommer Raoul. Det blir kul. 
 
Hörs! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mesaventures

Borttappas svensk i Frankrike med rätt att läsa reglerteknik på ett språk hon inte riktigt behärskar

RSS 2.0